Paling Popular

Memaparkan catatan dengan label Youtube. Papar semua catatan

Video Muzik Kreatif Dari Walk Off The Earth


POPULAR di YOUTUBE

Saksikan video muzik kreatif oleh Kumpulan Muzik yang berasal dari Kanada iaitu "Walk Of The Earth" atau ringkasnya mereka dikenali dengan WOTE. Cover Muzik video mereka yang mengambil lagu "Somebody I Used to Know" oleh penyanyi asal Gotye dinyanyikan semula dengan sebuah gitar tetapi dipetik oleh 5 orang ahli kumpulan ini. Muzik video ini telah ditonton lebih 153 juta kali dan telah menaikkan kumpulan WOTE ini.

video

Di bawah muzik video terbaru yang tidak kurang kreatifnya:


Nak tengok video muzik yang lain kumpulan ini boleh ke saluran Youtube WOTE disini.
Tag : ,

Mesin Untuk Teleport Seperti Filem Star Wars

POPULAR di YOUTUBE


Dalam video youtube ini, mereka menunjukkan kepada orang ramai di sebuah pasaraya kononnya mesin mereka mampu memindahkan orang (teleport) seperti dalam cerita Star Wars tu. Betul ke atau hanya ilusi? Lihatlah sendiri.


p/s - Ada yang mengatakan pasangan kembar yang memungkinkan ilusi ini berlaku.
Tag : ,

Popular di Youtube - Ylvis, The Fox


POPULAR di YOUTUBE


Video klip lagu oleh kumpulan pelawak dari Norway, Ylves menjadi popular sehingga mendapat lebih 60 juta tontonan hari ini. Video klip lagu "The Fox" ini sebenarnya adalah "parody" dan bukanlah kerana Ylves ini ingin serius dalam bidang nyanyian. Parody tu bermaksud buat sekadar nak enjoy-enjoy atau melawak. Dan hasilnya memang lawak sari kata lagu ni. Sampai bahagian "chorus" tu lagi lawak. Macam-macam bunyi musang tu buat. Boleh lawan Psylah mereka ni!


Sedikit info tentang Ylves ni berdasarkan apa yang tauke tengok di Youtube jugak, mereka ni boleh dikatakan sangat berbakat. Boleh tengok video "Prank" dalam lif yang mereka ni buat. Enjoy..!

Tag : ,

Navigasi Pantas

- Copyright © Budget PCpart - Powered by BPCP Computer - Managed by Tauke Bengkel -